skip to Main Content
info@rexflowers.nl

Mijn naam is Mariska Lintjens en samen met mijn vriend heb ik een kleine Cornish Rex cattery in het midden van het land.

Op dit moment hebben wij 4 Cornish Rex poezen, welke ik op de volgende pagina’s graag voorstel. Daarnaast hebben wij een Cornish Rex kater.

Wij hebben soms een nestje Cornish Rex kittens. Onze cattery is gebaseerd op het welzijn van onze katten en een strategisch fokprogramma. We wachten tot het juiste moment om een nestje te plannen.

Als u geïnteresseerd bent in een Rex Flower’s Cornish Rex, neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen het als u iets meer over uzelf vertelt in het eerste e-mailcontact, waar u precies naar op zoek bent en wat u een toekomstig Rex Flower’s Cornish Rex kunt bieden.

Ik ben lid van de FIFe vereniging Mundikat. Zo nu en dan bezoek ik met onze Cornish Rexen een kattenshow.
 Ook ben ik lid van de Werkgroep Rexen en Sphynxen, hier doe ik ook vrijwilligerswerk voor. Ik ben verantwoordelijk voor het bijhouden van de ledenadministratie.

Daarnaast ben ik het enige Nederlandse lid van de Internationale  ‘Breed Council CRX’  van de FIFe. De Breed Council is een organisatie bestaande uit gerenommeerde fokkers uit verschillende landen. Samen denken we na hoe we het  ras kunnen verbeteren. Als Breed Council zijn we een adviserende stem voor de FIFe.

Onze Cornish Rexen worden uiteraard getest op FELV en FIV, dit is verplicht.
Daarnaast test ik mijn Rexen op HCM en PKD (erfelijke hart- en nierziekten).

"I must have flowers, always & always"

Deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met mij op.

 

Back To Top