skip to Main Content
info@rexflowers.nl

Wij vinden het erg leuk als u een berichtje in ons gastenboek achterlaat.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 6=

(7)
(7) Judy Kling
wo, 31 augustus 2016

Dit gaat over Snoopy, de leukste Cornish Rex ooit. Hij is lief, slaapt het liefst op schoot en als hij wakker is, is hij zoooo ondeugend. Alles is nieuw en interessant. Laatst begon hij als een hondje te graven in de planten. Niet zo leuk natuurlijk. Maar het nieuwe is er al weer van af en dit hele slimme katje weet heus wel dat zijn baasje dat niet zo leuk vindt.
Toen ik hem kregen, nu 8 weken geleden, wist hij al heel goed wat katten wel en niet mogen, b.v. niet op de salontafel. Daarom is het helemaal niet moeilijk om hem nieuwe dingen te leren.
Ik hou van hem. Het is een modelhuisdier, nee een verbeterde versie van een huisdier. In computertaal : versie 2.0
Judy


(6) miranda rolfes
di, 30 augustus 2016

Wij hebben sinds kort Beau uit het Astilbes nestje van 30 Mei 2016.
Na Sphynxen onze eerste Cornish Rex katertje en het is in 1 woord ......GEWELDIG!

Beau heeft niet alleen een super lief en makkelijk karakter (oke, hij is af en toe wat ondeugend), zijn uiterlijk is ook nog eens heel erg mooi en hij word alleen maar mooier.
Hieraan kan je echt zien dat Mariska erg goed nadenkt over de combinaties zodat de kleintjes niet alleen een super karakter krijgen maar ook een bijzonder mooi uiterlijk.
Ook worden de rexen op HCM en PKD getest en dit was voor ons ook 1 van de belangrijkste reden om voor Mariska te kiezen

Ook alle filmpjes en foto's die zij stuurde tijdens de ontwikkeling van Beau vonden wij echt heel fijn.

Dit is waarschijnlijk niet onze laatste rex, want ondertussen zijn we heel erg verliefd op het ras geworden en kunnen we ons leven zonder Beau niet meer voorstelen.

Mariska heel erg bedankt voor kleine Beau!!

Groetjes Frank en Miranda(5) Tara
vr, 12 februari 2016

Hallo, ik ben helemaal verliefd op de Cornish rex. Ik ben op zoek naar een nieuw huisje en wanneer ik deze heb gevonden wil er eentje aanschaffen. Om de hoeveel tijd hebben jullie nestjes en hoeveel kost een kitten bij jullie?

Liefs Tara Koppers

(4) Marja
zo, 10 augustus 2014

Hoi Mariska,

Iedere dag kijk ik even op facebook naar Joy en haar kindjes. Wat zien ze er toch tevreden en goed uit.

Groetjes,
Marja

(3) Anita
di, 29 juli 2014

Ik heb uit het violen nestje Gypsy dance sinds december 2013.
Gypsy is een mooie gezonde kater met een geweldig karakter. Ik heb Mariska leren kennen als een zeer betrokken fokster van de Cornish rex, zo heb ik gemerkt dat zij zich enorm inzet om het ras zuiver en het karakter puur te houden. ik geniet zoveel van Gypsy dat ik inmiddels (via Mariska aanbevolen fokster) nu een 2de rex kitten erbij heb. Beide hebben dezelfde lieve vader; Cupido, ook van
rex flowers!
Wat een prachtig ras.

(2) Tamara & Robbe
wo, 23 juli 2014

Graag willen we langs deze weg ook nogmaals onze dank betuigen aan Mariska! Ze heeft ons een ongelooflijke kans gegeven om een prachtige dame een nieuwe thuis te geven. Arwa (Queen Arwa) is een enorme schat van een poes en wij zijn dolgelukkig met haar. Ze stelt het prima en heeft het duidelijk naar haar zin. Medisch is ze volledig goedgekeurd. Wij zijn bijzonder trots om ons sinds enkele weken te mogen benoemen tot huisgenoten van onze uitzonderlijk knappe meid. Veel liefs Tamara & Robbe.

(1) Cattery Kathorse Garden
wo, 23 juli 2014

Mariska is een Cornish Rex fokker met veel ervaring en een groot hart voor het ras !

De Cornish Rexen in haar fokprogramma worden geselecteerd op een rasconform uiterlijk, maar ook op een lief karakter. Dit is toch echt een must wanneer je een kat in huis haalt!

Haar zelfgefokte kater Rex Flower's Cupido werd twee keer vader van een nestje bij mijn poes Hymne en telkens hadden de kittens een superlief karakter waarin ik zeker Cupido kon herkennen!

Dit is bovendien één van de weinige fokkers die al haar Rexjes laat testen op HCM en PKD. Ze combineert rasconformiteit met medische kwaliteit, lieve karakters... kortom leuke rexjes! Hierbij hanteert ze zeer correcte prijzen en duidelijke stamboekregelingen. Nog maar eens een reden waarom ik graag met Cattery Rex Flower's samenwerk.

Eender wie vragen heeft of meer informatie wil kan steeds bij Mariska terecht.

Mariska, ik zou zeggen: Rex zo voort!

Back To Top