skip to Main Content
info@rexflowers.nl
Besproken: Lilac Kater Van 3,5 Jaar

Besproken: lilac kater van 3,5 jaar

Datum: april 2019

Wij zoeken:

DEZE CORNISH REX IS BESPROKEN.

Wij bemiddelen bij het vinden een nieuwe thuis voor een lilac Cornish Rex kater. Hij is 3,5 jaar en woont op dit moment samen met zijn broer. Helaas gaat dat niet goed meer, omdat deze Cornish Rex vrij dominant is. 

Karakter:
Hij is erg ondernemend, klimt als hij kan overal op en in. Hij is zo slim dat hij gewoon aan de deurklink gaat hangen in de hoop dat die open gaat. Hij speelt graag met propjes papier en touwtjes of een stokje. Ook is hij ondernemend als het om eten gaat. Je kan geen eten of etensresten ergens laten staan, want hij vindt het en eet het op. Sinds hij eten krijgt in een etensbal die hij moet rollen en er dan brokjes uitkomen gaat het iets beter. 

Deze Cornish Rex kan ook heel gezellig bij je op schoot komen liggen. Hij vindt het prettig om weg te kruipen in je vest of onder een dekentje op schoot. Hij ligt ook graag op een warme kachel.
 
Deze Cornish Rex kater kan NIET met andere katten samen. Hij zou eventueel wel met een hond kunnen. Ook met iets oudere kinderen kan hij samen. Hij is gechipt, gecastreerd en heeft een stamboom. 

Voor meer informatie of interesse, stuur even een e-mail

Resultaat:

volgt

 

Back To Top