Skip to content
info@rexflowers.nl

Voor meer informatie over onze Cornish Rex kittens en onze werkwijze kunt u contact met ons opnemen. Wij hanteren een wachtlijst voor onze kittens.

Bij interesse in onze kittens stellen wij het zeer op prijs als u zich even kort voorstelt en een motivatie geeft waarom u graag een Rex Flower’s kitten in huis zou willen nemen.

K I T T E N I N F O R M A T I E

Wij zoeken voor onze kittens de allerbeste nieuwe eigenaren, ze gaan alleen naar mensen toe die een liefdevol thuis kunnen bieden en waar ze voldoende aandacht krijgen.

Onze kittens worden onder de best denkbare omstandigheden grootgebracht en mogen verhuizen op de leeftijd van 13 of 14 weken.

Rex Flower’s kittens worden gefokt uit verantwoorde combinaties van ouderdieren die positief bijdragen aan het ras.

Rex Flower’s kittens:

  • hebben een stamboom van Mundikat;
  • hebben een vaccinatieboekje met gezondheidscheck hierin;
  • zijn gechipt;
  • zijn 2x gevaccineerd tegen katten- en niesziekte;
  • zijn ontwormd;
  • krijgen een dekentje mee met de nestgeur;
  • krijgen een kittenpakketje mee met het voer wat zij gewend zijn;
  • hebben ouders die getest zijn op de erfelijke ziektes HCM (hart), PKD (nieren) en PRA;
  • zijn goed gesocialiseerd, ze zijn gewend aan alle geluiden in huis, hondjes, andere katten en kinderen;
  • hebben 1 jaar garantie op erfelijke ziektes of – afwijkingen als wij de ouderdieren niet op de betreffende erfelijke afwijking getest hebben.

Bij reservering van een kitten vragen wij een aanbetaling, zodat de aankomende eigenaar de garantie heeft dat het kitten voor hem/haar gereserveerd blijft.

Rex Flower’s Cornish Rexen mogen nooit zonder toezicht vrij buiten gelaten worden, onze voorkeur gaat uit naar een buitenren of een veilige afgesloten tuin.

Wij verwachten van de nieuwe eigenaar de garantie dat het kitten, onvoorziene omstandigheden voorbehouden, voorgoed in het nieuwe huis zal blijven. Mocht dit door eventuele onvoorziene omstandigheden niet lukken dan verwachten wij dat de eigenaar contact met ons opneemt, zodat er gezamenlijk een oplossing bedacht kan worden. Rex Flower’s rexen mogen nooit zonder toestemming van ons doorverkocht worden of weggegeven worden door de eigenaren.

Wij vinden het leuk om zo nu en dan nog eens te horen hoe het gaat met de door ons gefokte Cornish Rexen. Ook met vragen kunnen eigenaren altijd bij ons terecht.

Besef voordat u een kitten aanschaft het volgende: katten zijn levende wezens. Het zijn dieren die van lichaam en geest sterk zijn, maar tegelijkertijd ook kwetsbaar zijn. Realiseer u dat er ondanks alle toegewijde zorg en veterinaire kennis nooit een ‘garantie’ kan worden gegeven op de gewenste loop van een dierenleven.

Back To Top