Skip to content
info@rexflowers.nl

Datum: augustus 2021

Wij zoeken:

Wij bemiddelen bij het vinden van een nieuw gouden mandje voor een chocolate Cornish Rex kitten van 7 maanden. Het is een kater en hij heet Rex Flower’s Chocolate Chip. 

Hij is geboren op 19 januari dit jaar en zijn ouders zijn onze Cornish Rexen Tutti en Fynn. 

Dit jonge Cornish Rexje wil eigenlijk heel graag samen met een soortgenootje door het leven. Helaas kan dit niet bij zijn huidige eigenaresse door persoonlijke omstandigheden. 

Dit katertje is echt nog een kitten en hij begint wat te puberen. Dit betekent dat hij erg druk kan zijn, hij houdt ontzettend van spelen. Daarnaast is hij ontzettend aanhankelijk, hij houdt van op schoot zitten en ligt het liefst in je nek, alles krijgt kopjes. Hij is erg actief en heeft veel ruimte nodig. Hij kan slecht alleen zijn. Hij luistert goed naar zijn naam en is erg leergierig, zo gaat hij bijvoorbeeld zitten voor een snoepje.

Onze voorkeur gaat ernaar uit dat hij bij een gezin zal gaan wonen waar flink wat leven in de brouwerij is en waar hij veel aandacht kan krijgen. Liefst met een andere Cornish Rex. Ook een afgezette tuin is een prĂ© voor hem. 

Deze Rex Flower’s kater heeft een stamboom en is gechipt. 

Mocht je interesse hebben in dit ontzettend leuke jonge katertje, neem dan contact op. 

Resultaat:

Dit jonge katertje is bij een Devon Rex poes van 6 jaar gaan wonen in een huis met veel ruimte waar hij zijn ei goed kwijt kan. 

Back To Top