Skip to content
info@rexflowers.nl

Datum: april 2019

Wij zochten:

DEZE CORNISH REX IS AL HERPLAATST.

Wij bemiddelden bij het vinden een nieuwe thuis voor een lilac Cornish Rex kater. Hij is 3,5 jaar en woonde samen met zijn broer. Helaas ging dat niet goed meer, omdat deze Cornish Rex vrij dominant is. 

Karakter:
Hij is erg ondernemend, klimt als hij kan overal op en in. Hij is zo slim dat hij gewoon aan de deurklink gaat hangen in de hoop dat die open gaat. Hij speelt graag met propjes papier en touwtjes of een stokje. Ook is hij ondernemend als het om eten gaat. Je kan geen eten of etensresten ergens laten staan, want hij vindt het en eet het op. Sinds hij eten krijgt in een etensbal die hij moet rollen en er dan brokjes uitkomen gaat het iets beter. 

Deze Cornish Rex kan ook heel gezellig bij je op schoot komen liggen. Hij vindt het prettig om weg te kruipen in je vest of onder een dekentje op schoot. Hij ligt ook graag op een warme kachel.
 
Deze Cornish Rex kater kan NIET met andere katten samen. Hij zou eventueel wel met een hond kunnen. Ook met iets oudere kinderen kan hij samen. Hij is gechipt, gecastreerd en heeft een stamboom. 

Resultaat:

Deze Cornish Rex kater is in een gezin gaan wonen waar ook een Duitse Herder woont.

 

Back To Top