Skip to content
info@rexflowers.nl

Datum: maart 2022

Wij zoeken:

Wij bemiddelen bij het vinden van een nieuw huis voor een witte Cornish Rex kater. Hij heeft korte tijd bijgedragen aan ons fokprogramma, en daarna 1,5 jaar samen met een andere Cornish Rex kater gewoond.

Deze lieve en grappige Cornish Rex is 2,5 jaar. Hij is extreem aanhankelijk, lees: plakt aan je vast, en heeft erg veel aandacht nodig. Daar moet je echt van houden en tegen kunnen want hij wil echt √°ltijd bij  je zijn! Alles is spel voor hem: balletjes, pantykousjes, mondkapjes, propjes, dit levert uren speelplezier op. Hij is dwingend in zijn contact en praat lekker veel tegen alles en iedereen. Een typische Cornish Rex!
Maar… hij is ook heel sfeergevoelig en reageert op het wel en wee van zijn mensen. 

Een huis met ruimte en veel gezelligheid, en met andere dieren die bij hem passen, is het meest ideaal. In zijn huidige woning botst het met de andere Cornish Rex omdat deze rustiger en afstandelijker is. Het is van belang voor hem dat zijn mensen veel thuis zijn. 

Daarnaast is een afgeschermde/omheinde tuin ideaal omdat deze Cornish Rex graag speelt in de tuin. 

Deze kater heeft een stamboom en is gechipt en gecastreerd. 

Mocht je interesse hebben in deze ontzettend lieve kater en meer willen weten, neem dan contact op. 

Resultaat:

Deze witte kater woont nu bij drie dames (poezen; een sphynx en twee Cornish Rexen) en een witte herder. Hij heeft het erg naar zijn zin!

Back To Top