Skip to content
info@rexflowers.nl

Datum: december 2020

Wij zochten:

Wij zochten een warm thuis voor een Cornish Rex poes van 4,5 jaar die wat extra aandacht nodig heeft.

Zij is vanaf half november bij ons teruggekomen in noodopvang. Vermoedelijk had ze een middenoorontsteking, hiervoor is ze bij een specialist onder behandeling geweest. Het lijkt erop dat haar oor beter is, maar ze heeft nog een schuine kopstand en soms neurologische verschijnselen. Dit zou in de toekomst nog kunnen verbeteren, maar dit is niet met zekerheid te zeggen.

Helaas konden wij haar alleen noodopvang geven en kan zij niet bij ons blijven omdat dit te gevaarlijk voor haar is.

Wij zochten voor haar iemand die veel thuis is omdat ze dol is op aandacht en heel aanhankelijk en mensgericht is. Daarnaast is het een vereiste dat zij alleen gelijkvloers komt te wonen. Dit zou kunnen zijn in een appartement, bungalow of in een woning waar ze bijvoorbeeld alleen in de woonkamer kan leven.

Er moet rekening mee gehouden worden dat er in de toekomst eventueel medische zorg nodig kan zijn. Ze is lilacpoint en heeft blauwe ogen. Het is een rustige poes, die graag geknuffeld wordt en graag bij haar mensen is. Eventueel kan ze samen met een andere kat (liefst Cornish Rex) en we denken dat het met een lieve kater samen het beste zal gaan.

Zij is gesteriliseerd, volledig gevaccineerd, gechipt en heeft een stamboom. 

Resultaat:

Deze Cornish Rex poes is samen gaan wonen met een poedeltje. Nog even een beetje wennen aan elkaar, hopelijk worden zij goede maatjes.

Back To Top